Gerestaureerde Japanse piano’s voor de beste prijs in Nederland

Ik lever kwaliteit piano’s aan zowel pianowinkels als particulieren over heel Nederland. Ik specialiseer in zwart, hoogglans Japanse piano’s van 120cm tot 132cm hoog.

De instrumenten worden grondig gerestaureerd en afgeregeld zodat ze weer generaties lang muziek plezier kunnen geven.
Je zult deze Japanse kwaliteiten nergens anders vinden voor vergelijkbare bedragen.
Elke keuring door elke piano expert is welkom. Zelf ben ik gediplomeerd Certified Piano Tuner bij zowel de Vereniging van Pianotechnici Nederland – VvPN als bij de City of Guilds, London.

Wordt nu aangeboden (foto’s hierboven): 1970 123cm hoog Kreuizbach U123 (Atlas fabriek – Hamamatsu) piano, hoogglans zwart, zeer vergelijkbaar met Yamaha U1 model (121cm hoog). Bij deze instrument zijn bijna alle asjes in het mechaniek vervangen (dit heet verkernen) om te zorgen dat hij heerlijk licht speelt. Ook heeft hij nieuwe klavierbeleg gekregen omdat er kleine scheurtjes in de bestaande beleg waren. En alle treklintjes zijn vervangen. Stemblok en zangbodem zijn helemaal in orde. Alles is nagekeken, afgeregeld en gestemd op 440hz. De kast heeft hier en daar een krasje, maar dat mag wel na 50 jaar. Van binnen is hij als nieuw, technisch 100% met originele oefenpedaal.
Prijs 2800 euro inclusief nieuwe hydroceel

Aarzel niet om een bericht te sturen voor informatie en advies.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *