Schitterend Gerestaureerd Frits Kuhla (Hamamatsu) Piano

Wordt nu aangeboden: 1960 121cm Frits Kuhla / TOYO (Hamamatsu) piano, hoogglans zwart, zeer vergelijkbaar met Yamaha U1 model. Bij deze instrument zijn bijna alle asjes in de mechaniek vervangen (dit heet verkernen) om te zorgen dat hij heerlijk licht speelt. Ook zijn alle treklintjes vervangen. Alles is nagekeken, afgeregeld en gestemd op 440hz. De kast heeft hier en daar een krasje, maar dat mag wel na 50 jaar. Van binnen is hij als nieuw, technisch 100% met originele oefenpedaal.

Prijs 2600 euro inclusief zwart verstelbare pianokruk.

Dan heb je een fantastisch klinkend en spelend instrument die opnieuw klaar is voor weer 60 jaar plezier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *